Perfil verificado por el profesional o centro

AcuSalut

Fisioterapeuta en Terrassa - Fisioterapia

Pedir cita
Carrer de la Mina 54, baixos - 08221 Terrassa
contactar

Servicios

Tratamientos: drenaje linfático, fisioterapia atm, fisioterapia deportiva, fisioterapia neurológica, fisioterapia postoperatoria, fisioterapia traumatológica, masaje terapéutico, osteopatía, pilates, punción seca, reeducación postural, rehabilitación, terapia manual, terapia miofascial, termoterapia, vendaje neuromuscular

Más fisioterapeutas que te recomendamos en Terrassa

Cos Morera - Egarsauna 937... ver teléfono Marquès de Comillas, 41 08221, Terrassa 1 foto
Gerard Solà 937... ver teléfono C/ Bretón 25 08224, Terrassa Pedir cita

Ver más fisioterapeutas en Terrassa

Fotos

 - AcuSalut

¿Te interesa contactar con AcuSalut?Pedir cita

Precios de AcuSalut

Osteopatía: 45€
Primera sesión: 45€
Sesión: 35€

Consultar precios

Descripción

Imagina Salut és un centre situat en ple centre de Terrassa, molt ben comunicat. Apostem pel benestar integral de l’individu i creiem que la fisioteràpia i l’osteopatia són tècniques que t’ajudaran a reequilibrar i aconseguir el tan desitjat benestar general.

El nostre objectiu és oferir un tractament personalitzat per a cada pacient i patologia i quan estigui recuperat, seguirem vetllant per la seva salut amb els exercicis més adequats.

Imagina com seria treure’t de sobre aquell dolor que tant et molesta. Dedica’t al que de debó importa sense limitar les teves activitats per culpa del dolor.

Imagina tenir una hèrnia discal i no patir dolor. T’ajudarem a trobar el tractament i l’exercici terapèutic adequat per a millorar.

Imagina practicar el teu esport preferit sense preocupar-te per una lesió. Surts d’una lesió? Ets lesiones sovint? Vols preparar-te per a una cursa?

Imagina dormir tota la nit sense cap molèstia. Farem el possible perquè dormis sense despertar-te cada cop que et mous a la nit per culpa del teu dolor.

Horario:

Previa cita

Currículum

Laia Alarcón
Directora en ImaginaSalut Fisioterapia i Osteopatia
Fisioterapeuta col·legiada 7780

Diplomada en Fisioteràpia per l’Escola Universitària Blanquerna, de la Universitat Ramón Llull. La fisioteràpia és la seva passió i des de fa gairebé 10 anys la practica i es forma en diferents universitats i en diferents disciplines. Especialitzada en patologies d’esquena i en fisioteràpia global miofascial, el Mètode Mézières i en Punció Seca. Ha rebut formació en la Tècnica d’embenat Neuromuscular, en Pilates Terapèutic i en el Dolor i la disfunció miofascial, així com en problemes Craniomandibulars.

Ha desenvolupat el seu treball principalment en centres de recuperació, adquirint àmplia experiència en fisioteràpia traumatológica, esportiva i geriàtrica i des del 2012 amb esperit emprenedor va fundar ImaginaSalut.

Profesionales que atienden en AcuSalut

Laia Alarcón
Laia Alarcón
Fisioterapeuta

Localización

Carrer de la Mina 54, baixos - 08221, Terrassa

Contacta con AcuSalut

Publicidad

Actualizaciones

5 peticiones de cita
Ultima actualización: 22/marzo/2019
43% completada
¿Datos incorrectos? Ayúdanos a mejorar

Contactar con AcuSalut


necesario


necesario

necesario

necesario
Estos datos personales serán usados para que el centro pueda responderte y contactar contigo: Política de privacidad
Publicidad