Clínica del Vallès

Centro médico en Sabadell

Ps. Rubió i Ors, 25 - 08203 Sabadell Ver mapa
937 283 100 937 283 100

Seguros médicos

Publicidad

Fotos

 - Clínica del Vallès Scanner - Clínica del Vallès

¿Te interesa contactar con Clínica del Vallès?937 283 100

Descripción

El 25 de novembre de 2009 es va inaugurar oficialment la Clínica del Vallès. La consellera de Salut, Marina Geli i l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos acompanyats de tot l'equip directiu de L'Aliança i de Clíniques de Catalunya van fer una visita a les instal·lacions i van destacar en els seus parlaments que l'obertura del centre era una gran notícia per a tots els sabadellencs ja que la Clínica contribuirà eficaçment a millorar els serveis sanitaris de la ciutat i de la seva àrea d'influència.

La Clínica del Vallès és l'únic centre hospitalari privat de Sabadell i serà un referent al territori per la seva qualitat assistencial.

Destaquen en el centre l'aplicació en els processos assistencials, mèdics i administratius de les tecnologies de la informació i comunicació (TIC), els equipaments d'alta tecnologia i el gran esforç inversor per convertir la Clínica en un edifici sostenible on s'han incorporat "criteris verds" d'estalvi energètic per optimitzar els recursos i protegir el medi ambient.

La Clínica del Vallès disposa de 110 llits, 24 consultoris per a totes les especialitats mèdiques i quirúrgiques i Servei d'Urgències.

L' equip professional

La Clínica del Vallès comptarà amb un equip d'aproximadament 90 metges especialistes en totes les àrees mèdiques, quirúrgiques i maternitat.

Un dels objectius fonamentals del Centre és oferir als metges de Sabadell i de la comarca la possibilitat de gaudir de les noves instal.lacions i serveis assistencials de la Clínica.

Així mateix, la Clínica del Vallès per tal de cobrir amb èxit totes les necessitats dels seus clients, disposarà d'un equip d'infermeria i de personal auxiliar d'unes 200 persones.

Es preveu que al voltant de 300 treballadors de l'àmbit de la salut s'incorporin al nou centre.

Recursos cercanos a Clínica del Vallès - Sabadell

Hospitales y Centros de salud

Publicidad
¿Ves algún dato incorrecto? Ayúdanos a mejorar
Publicidad