1. Masquemedicos
  2. Dentistas
  3. Dentistas Tarragona
  4. Alba Clínica Dental
Perfil verificado por el profesional o centro

Alba Clínica Dental

Dentista en Tarragona - Odontología y Estomatología

Pedir cita Teleconsulta
Avda. Roma 18 - 43005 Tarragona
contactar

Servicios

Tratamientos: blanqueamiento dental, carillas dentales, cirugía oral, curetaje, endodoncia, estética dental, férula de descarga, higiene bucodental, implantes dentales, odontología conservadora, ortodoncia, ortodoncia invisible, ortodoncia lingual, periodoncia, prótesis dentales, rehabilitación oral, tratamiento del ronquido

Patologí­as o dificultades: bruxismo, gingivitis, halitosis, periodontitis

Pruebas médicas: ortopantomografía, radiología dental

Subespecialidades: articulación temporomandibular, cirugía maxilofacial, odontogeriatría, odontopediatría

Otros servicios: atención online, urgencias

Más dentistas que te recomendamos en Tarragona

Jordi Artigas Beltrán ... ver teléfono Tarragona 5 star rating 1 opinión
Arantxa Varela 977... ver teléfono C/ Cronista Sessé 5, 1º 2ª 43002, Tarragona Pedir cita

Ver más dentistas en Tarragona

Fotos

Odontologia amiga - Alba Clínica Dental Comoditat - Alba Clínica Dental Un únic objectiu - Alba Clínica Dental Las instalaciones - Alba Clínica Dental + 7

¿Te interesa contactar con Alba Clínica Dental?Pedir cita

Descripción

A Alba Clínica Dental fem odontologia amiga. Els nostres pacients són el centre de la nostra astivitat i els tractem com es tracta a un amic; amb cura, proximitat i respecte.

Les persones que formen l'equip d'Alba Clínica Dental som al seu costat, l'escoltem, entenem el que li preocupa i ens posem al seu lloc.

Treballem per crear i mantenir el seu somriure bonic i sa. Des de l'any 1998, més de 17.000 pacients han confiat en nosaltres.

A Tarragona, Alba Clínica Dental és un dels equips de dentistes més avantguardista y oferim els tractaments més avançats en tots els camps: Implants, Ortodòncia Invisible, Invisalign, Estètica, Odontopediatria, Tractament dels problemàtics roncs, Pròtesi, ...

Utilitzem els sistemes que proporcionen major confort als nostres pacients con la sedació, pròtesis realitzades amb CAD-CAM o la radiologia TAC.

A Alba Clínica Dental fem odontologia amiga i ens preocupa el benestar dels nostres pacients. Creant i mantenint somriures bonics i sans contribuïm a augmentar la seva felicitat.

El nostre equip de professionals titulats segueix un pla de formació continuada per tal d'adquirir nous coneixements i habilitats per poder-li oferir millors tractaments.

Horario:

Horari:

Dilluns a Divendres: de 09:30 a 20:30

Estiu:

  • Dilluns a Dijous : de 09:30 a

Currículum

El nostre equip de professionals titulats segueix un pla de formació continuada per tal d'adquirir nous coneixements i habilitats per poder-li oferir millors tractaments.

La seguretat i la comoditat dels tractaments són el nostre punt de partida. Apliquem I'odontologia mínimament invasiva, basada en el tractament conservador de la boca, una cirurgia més respectuosa i a mida de cada pacient.

Una amistat es basa en la confiança, i a Alba Clínica Dental entenem I'odontologia amiga des del consell professional honest.

Des de la primera visita l'escotarem, li oferirem una atenció càlida i personalitzada, l'exposarem clarament les diverses alternatives adaptades a les seves necessitats, i li donarem el nostre consell professional més sincer.

Localización

Avda. Roma 18 - 43005, Tarragona

Contacta con Alba Clínica Dental

Publicidad

Actualizaciones

16 peticiones de cita
Ultima actualización: 27/junio/2017
55% completada
¿Datos incorrectos? Ayúdanos a mejorar

Contactar con Alba Clínica Dental


necesario


necesario

necesario

necesario
Estos datos personales serán usados para que el centro pueda responderte y contactar contigo: Política de privacidad
Publicidad